Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: „Flacăra violet” nu i-a protejat pe pedelişti de huiduieli

Publicat

Pedeliştii din Alba au uimit din nou prin culorile stridente pe care le adoptă, pentru a ieşi în evidenţă. La ceremonialul depunerii de jerbe şi coroane de la statuia lui Mihai Viteazul, PD-L Sebeş a venit în număr mare, cu umbrele, şepci, fulare şi steaguri violet, pe care scria, cu portocaliu „Împreună, pentru Sebeş”.

În semn de unitate politică, deputatul PD-L de la Colegiul uninominal nr. 2 Sebeş, Clement Negruţ, a purtat un fular violet, ce avea la capete culorile drapelului naţional.

Culoarea violet nu i-a scutit pe liderii PD-L de huiduieli şi fluierături. Un grup de 20-30 persoane, aflat în partea dreaptă a statuii lui Mihai Viteazul, a acompaniat depunerea coroanei PD-L cu huiduieli şi fluierături. Grupul se afla în zona susţinătorilor PSD, care se aflau la eveniment cu steaguri roşii, cu însemnele partidului. Momentul a fost savurat cu satisfacție de social-democraţii şi liberalii prezenţi la eveniment.

De un cu totul alt tratament s-a bucurat PSD Alba, care l-a avut în frunte pe liderul Victor Ponta. Câteva aplauze din partea susţinătorilor prezenţi cu steaguri roşii, ce aveau însemnele partidului au îndulcit starea de spirit a politicienilor.

Liberalii au participat la ceremonial fără să iasă prea mult în evidenţă, aceştia manifestându-se în tăcere.

La final, preşedintele PD-L Alba, Mircea Hava, în calitate de primar al municipiului Alba Iulia, a mulţumit tuturor celor prezenţi mai mult sau mai puţin din interese politice: „Le mulţumesc şi celor care-şi amintesc, o dată pe an, de Alba Iulia, le mulţumesc şi celor care vin la Alba Iulia să fie ei văzuţi, şi nu Alba Iulia. Le mulţumesc şi celor care chiar de 1 Decembrie fac politică. Le mulţumesc la toţi pentru că, astăzi, trebuie să fim buni”.

[media id=118 width=320 height=240]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax