Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

„Marea Înfățișare”: Un puzzle gigantic cu fețe de albaiulieni va fi imaginea de promovare a orașului Alba Iulia

Publicat

Un puzzle uriaș cu portrete de albaiulieni va fi imaginea de promovare a orașului nostru în viitorul apropiat. Aceasta este ideea Primăriei pentru o campanie de popularizare a orașului în țară și mai departe, „după chipul și asemănarea albaiulienilor”. Pentru realizarea imensei fotografii, primarul Mircea Hava invită cetățenii orașului la „Marea Înfățișare”, în perioada 26 mai – 24 iunie, să se lase fotografiați pentru a combina împreună „marea față” a orașului.

Uriașul puzzle va fi folosit de administrația locală în campaniile viitoare de promovare a Alba Iuliei. „Ședința foto” va fi realizată de fotograful Romulus Oprișcan și se lansează sâmbătă, 26 mai, de Zilele Orașului, pe pietonala Mihai Viteazul, dintre Catedrala Ortodoxă a Reîntregirii Neamului și Catedrala Romano-Catolică „Sfântul Mihail”. Fotografiile vor fi postate și pe site-ul proiectului (albaiuliamea.ro) și vor putea fi descărcate.

„Cred că toți cetățenii orașului nostru sunt mândri de Alba Iulia și îi invităm să și arate acest lucru. Noi suntem cei care trăim aici și dacă noi nu ne promovăm, nu o va face nimeni altcineva. Am mai spus-o și altă dată și o repet de câte ori am ocazia: avem un oraș frumos, un oraș care și-a schimbat în bine înfățișarea în ultimii ani și care începe deja să devină o destinație turistică obligatorie în România”, a declarat primarul municipiului, Mircea Hava.

„Îi așteptăm pe toți cei care doresc să se implice, să vină cu prietenii în locațiile campaniei pentru a fi fotografiați. Vom alcătui în final un puzzle enorm după chipul și asemănarea albaiulienilor. Este o ocazie să arătăm că ne place orașul nostru și că dorim să îl promovăm cu ceea ce ne stă în putere” a spus inițiatorul campaniei, fotograful Romulus Oprișcan.

Ținta campaniei este de a fotografia cel puțin 1.000 de albaiulieni, ale căror fețe vor fi asamblate într-o gigantică siglă a orașului Alba Iulia. Citiți mai multe informații despre campanie și viitoarele locații ale acesteia pe site-ul campaniei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax