Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

„Tentativă” de constituire a Consiliului Local Zlatna: Ședința a fost amânată din cauza neînțelegerilor în negocieri

Publicat

Ședința de constituire a Consiliul Local al orașului Zlatna, programată prin ordinul prefectului pentru vineri, la ora 13.00 nu a mai avut loc. Se pare că aleșii în funcțiile de consilieri locali din partea USL și PP-DD nu s-au prezentat la ședință, pe motiv că nu au reușit să finalizeze negocierile pentru stabilirea candidatului la funcția de viceprimar al orașului. Potrivit legislației, ședința va fi amânată cu trei zile, așadar, dacă membrii Consiliului Local vor ajunge la un acord în acest termen, întâlnirea va avea loc, cel mai probabil, luni la aceeași oră.

Contactat telefonic, primarul orașului Zlatna, Silviu Ponoran, a descris ședința de vineri, de constituire a Consiliului Local, în termeni de „tentativă”, explicând că aceasta nu a avut loc din cauza absenței consilierilor din partea USL și PP-DD. Acesta a refuzat să îi nominalizeze pe cei propuși pentru funcția de viceprimar, argumentând că „oricum, probabil, se vor mai schimba”.

Pe listele finale, Consiliul Local Zlatna are următoarea structură: 6 consilieri PDL (Sorin Teişan, Valentin Romoşan, Adrian Puiuleţ, Marius Doncuţ, Paula Ioana Homaciu și Ioan Medrea), 5 consilieri USL (Emil Nistor, Daniel Demeric, Daniel Negrea, Petru Nichifor și Ion Bunea), 2 consilieri PP-DD (Emil Buciuman și Racz Jeno) și 2 consilieri PNŢCD (Nicolae Clonţa și Iosif Borza).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax