Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Zonă de dezvoltare economică lângă Alba Iulia, pe două PUZ-uri noi. Primarul Gabriel Pleșa promite utilități pentru investitori

Publicat

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa a declarat miercuri că administrația locală intenționează dezvoltarea unei zone economice în continuarea celei dezvoltate deja de comuna Ciugud. 

”Am votat bugetul, deja dăm în achiziție elaborarea unui PUZ… probabil vor fi două PUZ-uri acolo.

Din zona Bărăbanț, deci din primul punct de conexie pe autostradă până la barieră, la drumul ce duce spre Drâmbar și de la Drâmbar până dincolo la pasarela peste calea ferată.

Vom asigura accesele și utilitățile: curent, apă, canal” a spus Gabriel Pleșa la postul de radio Hit FM Alba.

Primarul a adăugat că deocamdată terenul nu va fi parcelat pentru că încă nu se cunoaște dorința investitorilor în materie de dimensiunile investițiilor.

”Mai e și o problemă bugetară, știți că toate aceste parcelări costă. Orice investitor când va veni va fi interesat să își facă aceste lucruri” a adăugat Pleșa.

Acesta a mai spus în timpul emisiunii că există deja interes pentru acest proiect, inclusiv din partea unor companii foarte mari, dar și din partea unor investitori locali.

Conform primarului, administrația locală are acolo între 40 și 50 de hectare, dar suprafața totală ajunge la aproximativ 200 de hectare, cu tot cu terenurile private din zonă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Platesc taxe

    miercuri, 21.04.2021 at 22:23

    Promisiuni desarte,campania electorala este o perdea de fum,lăsați-ne cu povesti si haideti cu fapte!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax