Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

DOSAR PENAL pentru focul de artificii de la Alba Iulia, de Ziua Națională. Firma angajată nu avea acord ISU

Publicat

Spectacolul de artificii organizat la Alba Iulia de 1 Decembrie s-a desfășurat fără acordul Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Firma SC Temexson SRL, din Brașov, contractată de Primăria Alba Iulia pentru a realiza spectacolul pirotehnic, a fost amendată cu 6.000 de lei de către ISU (3.000 de lei în 24 de ore). Potrivit reprezentanților IPJ Alba, reprezentanții firmei s-au ales cu un dosar penal care a fost întocmit pentru ”fals în declarații”. Se pare că aceștia nu ar fi trecut în documentație și benzinăria din apropiere.

Deși au fost anunțați că nu au primit avizul ISU din cauză că locul de desfășurare se află la o distanță mai mică de 500 de metri de o benzinărie, reprezentanții firmei au organizat totuși focul de artificii, asumându-și ”riscul” de a fi amendați.

Surse din rândul organizatorilor serbărilor dedicate Zilei Naționale au declarat pentru Alba24 că este pentru prima dată când ISU aplică o asemenea amendă, deși în locul respectiv a mai fost organizate focuri de artificii. Este vorba despre 5 asemenea situații, în care ISU a autorizat focurile de artificii pentru aceeași zonă. Mai mult decât atât, în 2014, focurile de artificii au fost trase din Parcul Unirii, mult mai aproape de benzinăria în discuție.

În acest an, spectacolul de artificii a costat administrația locală 14.125 de euro. În această sumă sunt incluse închirierea unei macarale cu 6.900 de lei și operațiunea de montare a unor schele, care a mai costat 19.550 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. eu

    marți, 05.12.2017 at 18:07

    Sa va fie RUSINE , ISU. Tot la ce nu trebuie sariti sa nenorociti. A fost cel mai frumos moment pe care l-am avut de 1 Decembrie. ati reusit sa-l murdariti. O sa zica multi ca se putea intamplaaaa…., drobul de sare… Inca o data institutiile statului degeaba.

    • Apocalipsa lui Rika

      miercuri, 06.12.2017 at 03:37

      ce moment o fost frumos ? sa arda si bubuie banul public ?

      Daca vrei artifici cheama o firma autorizata pe banii tai sa traga cata vrea , dar nu pe banii publici !

      Anu asta o furat primaru de nici bani de steaguri pe stalpii si luminite pe stalpii nu o avut saracul de el sio marit salaru lui si la PeNaLi din primarie ca tare mult lucra pentru noi , fac capcane pe strazi si nu stiu cum sa fure banii in rest nimica !

      si de parada drumul o fost murdar (de frunze) inca o dovada ca o fost ***** hava de polaris sa vina in alba !

      Aavem giratori amplasate aiurea si 90% din ele mai mult te incurca si aglomereaza !
      Avem trambuline sa ne facem praf masinile !
      Avem drumuri de tara in orash neasfaltate sau pavate cel putin !
      Platim pentru apa , gaz , curent casa le tragem pe strada din banii nostri si dupa sa cedam la primarie si mai vor si terenuri cedate pe moca !

      Hava dute ca neam saturat !

  2. Apocalipsa lui Rika

    miercuri, 06.12.2017 at 03:30

    foarte bine dati dosar penal la hava si cel ce o tras artificile o pus viata in pericol !

    legea e sa fie respectata , mai ales ca firma care o tras se stie ca omuletu e de la arme si muniti …noi de ce sa respectam legea daca militeni si primaru **** nu o respecta !?!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax