Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Când vom merge de la Alba la Cluj, pe AUTOSTRADĂ. Situația LA ZI a lucrărilor la autostrăzile din România

Publicat

sursa foto: Asociatia Pro Infrastructura

Deputatul de Alba, Florin Roman, a adresat o interpelare către Ministerul Transporturilor cu privire la situația la zi a lucrărilor pe tronsoanele de autostradă neterminate, dar și cu privire la termenele de finalizare. Potrivit documentului primit, loturile de pe Autostrada Sebeș – Turda vor fi recepționate cel mai târziu în trimestrul IV al anului 2019.

Este vorba despre lotul I, realizat în prezent în proporție de 39%. Teoretic, de atunci vom putea merge pe autostradă de la Alba Iulia, la Cluj Napoca. Lotul al II-lea va fi recepționat în trimestrul IV din anul 2018, dacă lucrurile merg bine. În prezent, lucrările realizate sunt de 41,34%, mai puțin de jumătate. Loturile III și IV sunt cele mai afvansate. Cu 95,40% și 86,82% procent de finalizare, aceste loturi totalizează 28,75 kilometri ar trebui recepționate până la sfârșitul acestui an.

Pe autostrada Lugoj – Deva, se va putea circula fără întrerupere din 2020. Lotul III este cel mai avansat, 78,83% dar acest lot va fi recepționat abia la sfârșitul lui 2018. Lotul 2 ar trebui finalizat complet până în primul trimestru al anului 2020. Lotul al IV-lea are termenul de finalizare trimestul II al anului viitor.

Toate celelalte tronsoane din autostrada Brașov – Borș (Târgu Mureș, Ogra, Câmpia Turzii) vor fi finalizate cel mai târziu în trimestrul al III-lea al anului 2019.

”Am adresat o interpelare ministrului transporturilor privind situația la zi a lucrărilor la autostrăzi și la termenele de finalizare! Aici aveți răspunsul ministerului Transporturilor” a postat Florin Roman pe contul său de facebool.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax