Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LUNI: „Lumini! Cameră! Publicitate!”, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia

Publicat

Cercul de Marketing al Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia organizează luni, 11 decembrie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Studenţilor, cea de-a șasea ediţie a evenimentului „Lumini! Cameră! Publicitate!”.

Acesta oferă publicului larg șansa de a lua contact cu lumea publicității în stilul imaginat de Jean-Marie Boursciot, prin „Noaptea devoratorilor de publicitate”, transmit organizatorii.

Pe tot parcursul evenimentului, care va dura aproximativ 3 ore, pot fi vizionate 4 calupuri publicitare, împărțite pe teme interesante și atractive: Made in Romania, Celebrities & Sports & Brands, Amuzante, Best of Superbowl. Nu vor lipsi concursurile și premiile surpriză.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Alba.

Cercul de Marketing îşi desfăşoară activitatea în cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, din anul 2009. Membrii Cercului sunt studenţi ai specializării Marketing şi nu numai, pasionaţi de acest domeniu. Printre activităţile desfăşurate de către aceştia se numără: vizite de lucru la companii şi agenţii de publicitate, realizarea de studii de piaţă, organizarea de workshopuri pe diferite teme cu invitaţi din mediul de afaceri local. Preşedintele Cercului de Marketing este studentul Apostu Sergiu, iar coordonatorii sunt conf.univ.dr. Andreea Muntean, lect.univ.dr. Carmen Paştiu şi prep.univ.drd. Silvia Maican.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax