Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Imagini de la accidentul din Germania, în care și-a pierdut viața un tânăr de 31 de ani din Sebeș

Publicat

YouTube video

Un tânăr din Sebeș a decedat după un accident petrecut pe o autostradă, în Germania. Cătălin Găldean era angajat al unei firme de transport. Acesta a intrat cu autoutilitara pe care o conducea, în spatelei unei macarale. Tânărul a fost rănit grav și a decedat la spitalul din Hagen.

Accidentul a avut loc luni, pe o autostradă din Germania. Tânărul în vârstă de 31 de ani din Sebeș conducea o autoutilitară, fiind angajat la o firmă de transport din Blaj. Acesta transporta preparate din carne când a intrat cu autovehicul în plin, în spatele unei macarale mobile. Șoferul a rămas blocat în vehicul și a fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare. Medicii de pe echipajul de urgență s-au luptat pentru viața tânărului, acesta fiind stabilizat și transportat la un spital din Hagen. Din păcate, Călin Găldean a dedat la spital din cauza rănilor grave.

Prietenii acestuia au lăsat zeci de mesaje pe pagina de socializare Facebook. Iată câteva dintre acestea:

„Calin Galdean, un copil cu o inima uriasa, un suflet frumos, am avut placerea sa ma consideri fratele tau mai mare, sa imi ceri sfatul pentru absolut orice, sa imi spui tot ce te durea, sa imi destainui visele tale, sa imi descrii oamenii dragi tie, si erau atat de multi. Aseara , imi vine atat de greu acum, am ras atat de mult, erai in stare sa faci si cel mai trist om de pe lumea asta sa rada…..ai tinut secreta prietenia ta cu mine pentru a evita barfele. Acum, nu imi ramane decat sa iti multumesc pentru fiecare zambet pe care m-i l-ai provocat atunci cand eram suparat. Iti multumesc ca m-ai considerat fratele tau si simt un gol atat de mare acum…… Dumnezeu sa aiba grija de tine si de cei pe care eu stiu ca ii iubeai enorm si care acum raman fara sprijinul tau!”

„Dumnezeu sa te ierte Calin Galdean.
Drum lin in ultima cursa!”

„Drum bun spre ceruri prieten drag Calin Galdean, Dumnezeu sa te odihnească în pace Jane”

„Ieri ai plecat in ultima ta cursă , cursă fara retur …cursă spre lumea celor drepti …
DOAMNE IARTAL
Condoleanțe indureratei familii , Dumnezeu sa va dea putere să treceti peste acest necaz”

„Un coleg spune-a zile trecute că noi, șoferi comunitari suntem precum mineri, știm când plecăm dar nu și dacă ne mai întoarcem. Ai fost și vei rămâne un prieten și coleg Calin Galdean, odihnește-te în pace.
Condoleanțe familie.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax