Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PSD și mișcarea #Rezist fac pace pentru câteva zile. Suspendă protestele, după moartea Regelui Mihai

Publicat

Partidul Social Democrat a anunţat că suspendă acţiunile politice împotriva ”statului paralel” și de susținere a președintelui Liviu Dragnea programate pentru perioada următoare. De asemenea, mișcarea #Rezist a anunțat că va amâna protestele din fiecare duminică. Motivul: decesul Regelui Mihai.

“În aceste momente triste pentru toată națiunea, este mai important să ne gândim la ceea ce ne unește, la dezideratele la care aspiră toți românii, de aici din țară și de pretutindeni.

Prin urmare, PSD anunță oficial că nu va mai organiza mitingurile care erau programate pentru finalul acestei săptămâni. În aceste zile, cel mai important este să cinstim onoarea Majestății Sale, drept pentru care PSD își va suspenda toate acțiunile politice prevăzute pentru această perioadă și să arătăm respectul cuvenit”, se precizează într-un comunicat PSD. PSD anunțase că va organiza proteste împotriva statului ”paralel și ilegitim”, atât în Bucureşti, cât şi în ţară.

Reprezentanții protestatarilor împotriva modificărilor la legile justiției și a codului fiscal, au anunțat de asemenea că amână protestul programat pentru duminică, la Alba și în țară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax