Connect with us
Publicitate

CUGIR

De VINERI se deschide PATINOAR la Cugir. Programul pentru pasionaţii de patinaj în aer liber

Publicat

De vineri, 8 decembrie, în incinta Arenei Cugir va fi deschis un patinoar atificial, coordonat și gestionat de către Clubul Sportiv Orășenesc Cugir.

Cu o suprafață de aproximativ 600 metri pătrați, acesta funcționează cu ajutorul unei instalații ce produce gheață artificial, chiar și la temperaturi de + 15 grade Celsius. Accesul se face contra cost prin plata biletului de intrare, valabil o oră, adică o serie de patinaj. Programul tarifele și regulamentul de funcționare au fost aprobate de către Consiliul Local Cugir, în ședința ordinară din data de 28 noiembrie.

Patinoarul își desfășoară activitatea zilnic, între orele 10.00 – 22.00, sub supravegherea personalului desemnat pentru acest scop.

Tariful de acces în patinoar este de 10 lei/oră, pentru fiecare serie de patinaj, iar tariful de închiriere a patinelor este de 5 lei/oră.

Capacitatea maximă a patinoarului este de 120 persoane/serie.

Elevii, însoțiți de cadre didactice, au acces gratuit la patinoar pentru desfășurarea orelor de educație fizică și sport, în baza unei programări prealabile, achitându-se numai tariful de închiriere patine (dacă este cazul).

Copiii cu vârsta mai mică de 6 ani au acces cu patine doar însoțiți de persoane care au echipament adecvat pentru patinaj.

Potrivit regulamentului aprobat de către legislativul local, administrația patinoarului are obligația de a asigura personal pentru supravegherea activităților desfășurate pe patinoar, precum și de a asigura o suprafață a gheții de calitate pentru desfășurarea în bune condiții a activității;

Sunt stipulate și o serie de obligații ce le revin utilizatorilor, în regulament fiind precizat faptul că patinoarul artificial este o bază de sport și agrement, astfel că patinajul se face pe risc propriu, administrația patinoarului nefiind răspunzătoare de eventualele accidentări ale patinatorilor. Acestora le sunt interzise: intrarea pe gheață fără patine; patinajul într-o manieră care poate pune în pericol securitatea celorlalți patinatori; patinajul în forță, cu viteză sau balansul printre ceilalți patinatori; practicarea unor jocuri (”trenulețul”, etc.) în afara celor organizate; purtarea pe umeri, în brațe, în spate a altor persoane (inclusiv copii), aparate foto, video, genți, etc., pe timpul patinajului. Totodată, sunt interzise comportamente de genul: aruncarea cu bulgări de zăpadă sau alte obiecte în incinta patinoarului sau în afara lui; introducerea în zona destinată patinajului a băuturilor alcoolice, armelor sau a altor obiecte ce pot periclita siguranța celorlalți participanți; aruncarea pe gheață agunoaielor sau resturi lor menajere, etc.

Nerespectarea regulilor duce la evacuarea persoanei implicate, atât de pe gheață cât și din incinta patinoarului, fără restituirea sumelor încasate, și ulterior, interzicerea accesului în baza sportivă pe o perioadă nedeterminată.

Deoarece calitatea gheții este influențată și de condițiile meteorologice administratorul își rezervă dreptul de a modifica programul de funcționare al patinoarului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax