Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Grădiniţa „Primii Paşi” din Aiud a sărbătorit zece ani de la înfiinţare. Ziua Porţilor Deschise

Publicat

Grădiniţa „Primii Pași” din Aiud a împlinit, miercuri, zece ani de când poartă acest nume. Ziua a fost sărbătorită aşa cum se cuvine de personalul instituţiei şi de preşcolari.

“Ziua Porţilor Deschise” este un eveniment menit să prezinte mai bine grădiniţa, mecanismele de funcţionare, nevoile instituției, spaţiile şi oamenii care creionează de pe acum viitorul copiilor înscrişi la această grădiniță.

Ideea evenimentului este să se creeze o zi deosebită pentru copii, în care să se bucure împreună cu părinţii şi bunicii, care doresc sa petreacă alături de cei mici. În postura de spectatori sau parteneri de „joc”, invitaţii au asistat sau au luat parte la activităţile deosebite pregătite pentru această zi festivă, transmit reprezentanţii instituţiei.

La manifestări au participat părintele protopop Ioan Bogdan și preotul Mihai Ciurtin de la Biserica ,,Sfinții Trei Ierarhi” din Aiud, care l-au ajutat pe Moș Nicolae să nu greșească drumul și să aducă daruri copiilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax