Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO/FOTO: Un bărbat salvat din incendiu a murit după câteva zile la spitalul din Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Un bărbat de 77 de ani a decedat la spital, la doar câteva zile după ce a fost salvat de pompieri, dintr-un incendiu izbucnit în apartamentul său situat într-un bloc aflat în cartierul Ampoi din Alba Iulia. Alisie Gheorghe a fost găsit inconștient în dormitor, pompierii reușind să stingă incendiul și să-l scoată din locuința plină de fum. Reprezentanții spitalului nu au putut preciza deocamdată oficial cauza morții. Se pare însă că fumul inhalat și niște probleme pulmonare mai vechi au fost cele care au dus la moartea bărbatului.

Pompierii din Alba Iulia au intervenit, duminică, 27 noiembrie, în jurul orei 15.30 la un incendiu care a avut loc într-un bloc din spatele bisericii de lemn din cartierul Ampoi. A fost o veritabilă desfășurare de forțe acolo, având în vedere potențialul de risc al unui incendiu într-un asemenea bloc: pompieri, polițiși, jandarmi și personal medical. Detașamentul de pompieri din Alba Iulia a intervenit cu mai multe autospeciale și s-a reușit stingerea focului, însă o persoană a fost intoxicată cu fum. Alisie Gheorghe a fost găsit inconștient în dormitor și a fost transportat la Spitalul Județean Alba unde a supraviețuit câteva zile.

Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un scurt-circuit electric produs la un aparat electric de încălzire defect.

VIDEO FOTO UPDATE Incendiul din cartierul Ampoi. Pompierii au salvat viaţa unui bărbat intoxicat cu fum

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax