Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

8-9 decembrie: Sesiunea științifică a studenților și masteranzilor, la Universitatea din Alba Iulia. PROGRAM

Publicat

Departamentul de Filologie al Facultățiide Istorie și Filologie din Universitatea „1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia organizează, în perioada 8-9 decembrie, Sesiunea științifică a studenților și masteranzilor, aflată, în acest an, la cea de-a X-a ediție. La acest eveniment și-au anunțat participarea studenți și masteranzi de la mai multe universități din țară: Universitatea din Oradea, Universitatea „Transilvania” din Brașov, Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, Universitatea„Dunărea de Jos” din Galați, precum și de la Universitatea „1Decembrie 1918” din Alba Iulia.

În cadrul acestei manifestări științifice, studenții au ocazia de aprezenta lucrări ce reflectă preocupările lor academice în domeniul de studiu ales, pe următoarele secțiuni: limbă și comunicare, literatură, traductologie și studii culturale.

Lucrările sesiunii științifice se vor susține în limbile română, engleză și franceză. Festivitatea de deschidere va avea loc vineri, 8 decembrie, ora 9.00, în Aula Mică  (etaj I, Corp C) și va fi urmată de prezentarea comunicărilor pe secțiuni.

Vezi AICI programul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax