Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Decembrie plin în Parcul Sărbătorilor de Iarnă. Spectacole în fiecare weekend la Alba Iulia. PROGRAMUL

Publicat

Serbările Iernii au început în Cetatea Alba Carolina, odată cu venirea lui Moș Nicolale și inaugurarea oficială a Parcului Sărbătorilor de Iarnă și vor ține toată luna decembrie. Pentru ca parcul să fie mai animat, fiecare weekend al acestei luni aduce pe scena din Piața Cetății câte un moment artistic diferit.  Denisa Moga, Gino și Ionuț Fulea sunt artiștii care îi vor continua seria serilor de colinde pentru albaiulieni în aceste zile de sărbătoare. 

Doar în luna decembrie ne putem bucura cu adevărat de farmecul sărbătorilor, iar la Alba Iulia bucuria sărbătorilor ține aproape o lună.

Parcul Sărbătorilor de Iarnă s-a deschis  și a startul unor serii de evenimente aproape zilnice pentru că în Cetatea Alba Carolina și Crăciunul vine mai repede.

Cei mici își primesc darurile de la Moș, cei mari își încălzesc sufletele cu un colind și-un vin fiert, la Crăciunu din 21, însă fiecare weekend va fi animat de câte un moment artistic.

Programul Parcului de Crăciun în luna decembrie:

Duminică, 17 decembrie – Gino

Sâmbătă, 23 decembrie – Denisa Moga

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax