Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pensiunea ”Select” din Alba Iulia, redeschisă după un nou control al DSP Alba. Reacția administratorului

Publicat

Pensiunea ”Select” a fost redeschisă la 10 zile după incidentul petrecut în noaptea de Revelion, în urma căruia câțiva participanți la masa festivă au ajuns la spital. Direcția de Sănătate Publică Alba a recontrolat unitatea și a constatat că problemele constatate inițial au fost remediate. Administratorul pensiunii a transmis că societatea este pregătită să își reprimească clienții și că regretă situația care s-a creat. 

”S-au efectuat analize de laborator la personal și în blocul alimentar cu rezultate negative (…) Deoarece nu s-au constatat deficiențe care să pună în pericol sănătatea angajaților sau consumatorilor, începând cu data de azi, 10.01.2018, se redeschide activitatea blocului alimentar și a unității cu recomandarea de a respecta în totalitate normele igienico-sanitare în vigoare” se arată într-un proces verbal de constatare al DSP Alba.

”Ne pare rău pentru disconfortul creat clienților noștri. Anunțăm pe această cale că am remediat toate deficiențele semnalate în urma controalelor și că suntem pregătiți să primim clienți în condiții absolut normale de siguranță” a declarat administratorul pensiunii, Ștefan Puican.

Reamintim că Direcția de Sănătate Publică (DSP) Alba a deschis o anchetă epidemiologică și a efectuat o acțiune de control la o sală de evenimente din Alba Iulia după ce mai multe persoane care au sărbătorit acolo Revelionul s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean cu probleme digestive, grețuri și vărsături, în urma căreia a suspendat temporar activitatea unității.

La petrecere au participat 275 de persoane, dintre care, 19 au ajuns la spital însă nici una nu a fost internată.

Vezi și: Activitate suspendată și amendă de 5.000 de lei, pentru localul din Alba care a „trimis” la spital 19 oameni

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Vasile

    vineri, 12.01.2018 at 01:41

    Respect Stefan Puican !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax