Connect with us
Publicitate

AIUD

Autorul accidentului de la Aiud, trimis în judecată. O femeie ucisă și o fetiță rănită pe trecerea de pietoni

Publicat

Un tânăr de 23 de ani care a provocat un accident mortal la Aiud în urma căruia o femeie și-a pierdut viața iar nepoata sa a fost rănită grav, a fost trimis în judecată. Tânărul, din Ciumbrud, este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului și riscă să stea după gratii 7 ani. 

Vă reamintim că accidentul s-a produs în data de 27 noiembrie 2017, în jurul orei 17.30. În timp ce conducea un autoturism pe strada Ion Creangă din municipiul Aiud, Andrei Pop nu a acordat prioritate de trecere unei femei în vârstă de 63 de ani şi unei minore de 11 ani, ambele din Aiud, care erau angajate în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, acroşându-le.

În urma accidentului, femeia a decedat, iar minora suferit leziuni corporale grave.

”Poliţiştii l-au testat pe conducătorul auto cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,75 mg/litru alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind transportat la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat, la data respectivă, biroul de presă al IPJ Alba.

Vezi şi ACCIDENT MORTAL provocat de un șofer băut la Aiud. O bătrână și o fetiță lovite pe trecerea de pietoni

Citeşte şi VIDEO: Accidentul feroviar de la Bucerdea: 22 de morți și 72 de răniți. Vinovații, judecați în gara din Teiuș

Citeşte şi Au ascuns motorină furată, în cimitir. Patru persoane reţinute în urma percheziţiilor din Alba şi Sibiu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax