Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

IGPR: 60 de maşini date în urmărire în Spaţiul Schengen, găsite în România, într-o săptămână

Publicat

Poliţiştii români şi partenerii de pe teritoriul statelor membre Schengen au depistat, în ultima săptămână, peste 718 persoane, 88 de autovehicule și 50 de documente, care făceau obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen.

În urma schimbului suplimentar de informaţii prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române, în perioada 5 – 12 ianuarie, au fost localizate, pe teritoriul ţării noastre, 408 persoane care fac obiectul unor semnalări în S.I.S. (Sistemul Informatic Schengen), transmite IGPR.

Poliţiştii români au pus în aplicare 24 de mandate europene de arestare, au depistat 163 de persoane care erau căutate în vederea participării la o procedură judiciară şi 6 persoane care erau semnalate ca dispărute de partenerii din statele Schengen.

Citeşte şi MOST WANTED de Alba 2018: Zeci de persoane condamnate, date în URMĂRIRE GENERALĂ de Poliţie. LISTA

De asemenea, de pe teritoriul României, au fost ridicate 15 documente, 3 certificate de înamtriculare și au fost găsite 60 de autovehicule ce erau căutate de partenerii din Spaţiul Schengen pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cadrul procedurilor judiciare.

Totodată, 310 persoane căutate de autorităţile române au fost identificate de partenerii străini pe teritoriul lor, în urma schimbului de informaţii prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Dintre acestea, 26 erau urmărite de Poliţia Română, în baza unor mandate europene de arestare, 21 de persoane erau căutate pentru participarea la o procedură judiciară, iar alte 5 persoane erau semnalate dispărute de autorităţile române.

Citeşte şi VIDEO: Accidentul feroviar de la Bucerdea: 22 de morți și 72 de răniți. Vinovații, judecați în gara din Teiuș

Partenerii din statele membre au identificat 28 de autovehicule, 26 de documente și 6 certificate de înmatriculare căutate de autorităţile române în vederea indisponibilizării sau pentru a fi folosite ca probe în cadrul procedurilor penale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Rika de Alba

    luni, 15.01.2018 at 09:57

    găsite în România ? pai trebuie sa fie lasate sa circule si sa fie tot in Romania ca doar Romania nu e in Schengen deci nu dam nimic inapoi ! eu as propune sa iesim si din UE ca doar tarile UE vor sa ne dea la mumu UE noua si sa ne cumpere de tot tara si sa ne dea sa mancam gunoaiele lor !

    Nu cumparati produse facute in UE doar din Ro ca suntem Ro si trebuie sa ne dezvoltam noi nu noi pe alti !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax