Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Unul din cinci români ţin cont de bani când pun capăt unei relaţii sentimentale. Studiu

Publicat

Un român din cinci ţine cont de situaţia financiară, atunci când se gândesc să continue sau să renunţe la o relaţie sentimentală. În cazul femeilor, doar una din 10 ar da papucii prietenului din motive ce ţin de bani.

Sunt concluzii desprinse din Raportul Consumatorilor privind Plăţile Efectuate, ce analizează influenţa pe care situaţia financiara o are asupra unui cuplu.

Studiul s-a desfasurat în 24 de ţări europene. Întrebaţi dacă situaţia lor financiară a fost un motiv pentru continuarea unei relaţii sentimentale, 18% dintre bărbatii europeni şi 14% dintre femeile europene au răspuns afirmativ. Practic, aceştia au realizat la un moment dat că situaţia lor financiara reprezintă un avantaj în relaţia de cuplu. Pe primele locuri la răspunsuri afirmative cu privire la influenţa situaţiei financiare asupra relaţiei se situează Ungaria, cu 68%, Franţa cu 24% şi Spania cu 19%.

De asemenea, din cauza situaţiei financiare, 20% dintre europeni au fost nevoiţi în ultimul an să se mute înapoi cu părinţii.

În România, 25% dintre respondenţi s-au mutat înapoi în casa părintească. Peste 30% dintre ei au între 25-34 ani.

Pentru 38% dintre europeni s-a înbunătăţit situaţia financiară în ultimul an, 45% dintre români arătandu-se optimişti cu privire la situaţia lor financiară.

sursă: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax