Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

20 februarie: “Străinul”, spectacol prezentat de Skepsis, la Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia

Publicat

Grupul Skepsis vă invită marţi, 20 februarie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, la spectacolul “Străinul”, după John Boynton Priestley.

Prozator şi dramaturg englez, Priestley dezvolta, la jumătatea secolului trecut, un teatru în care banalul vieţii cotidiene era provocat pentru a sublinia valoarea individului şi a conştiinţei.

Un bar obişnuit din nord-estul Londrei, cu un proprietar obişnuit şi câţiva clienţi, fiecare cu problemele sale, căutând un moment de relaxare sau puţină companie. Un sfârşit de zi obişnuit, o ploaie anostă care nu anunţă nimic. Totuşi, într-un bar nu poţi ştii niciodată cine poate intra… La un pahar de vin, printre fumuri de ţigară şi conversaţii rutinale, uneori se întâmplă ceva neaşteptat şi atunci aparenţele sunt imposibil de păstrat iar oamenii îşi dezvăluie caracterul, arătându-şi slăbiciunile sau găsindu-şi curajul.

Biletele (5 lei – preţ redus pentru elevi, studenţi şi pensionari; 10 lei preţ întreg pentru adulţi) se pot achiziţiona în fiecare zi la secretariatul Casei de Cultură a Studenţilor începând de joi, 15 februarie, în intervalul orar 9.00 – 15.00. Încasările sunt direcţionate spre susţinerea proiectului şi spre îmbunătăţirea şi reeditarea lui în viitor.

Spectacolul este prezentat în cadrul proiectului Stagiunea cu Skepsis 2018 – un proiect care urmăreşte implicarea tineretului în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi participarea civică la viaţa socioculturală. Prin acest proiect Grupul Skepsis pregăteşte şi oferă publicului albaiulian spectacole de teatru şi divertisment pe întreg parcursul anului.

Parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia “Inter-Art” Aiud; Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia; Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax