Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT pe DN1, la Oiejdea. Două maşini s-au lovit. Unul dintre şoferi avea alcoolemie de 1,10

Publicat

politia rutiera

Un bărbat din Oiejdea este cercetat penal după ce a condus o maşină sub influenţa alcoolului şi a fost implicat în accident pe DN1, între Alba Iulia şi Teiuş. Autoturismul pe care îl conducea a fost lovit de alt autovehicul.

Potrivit IPJ Alba, în 13 februarie, în jurul orei 18.04, poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Alba l-au depistat pe B.M. de 35 de ani, din Medgidia, județul Constanța, care, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1 la km 391+300 metri, în afara localităţii Oiejdea, județul Alba, nu a păstrat o distanță suficientă față de autoturismul condus de R.V., de 65 de ani, din Oiejdea, intrând în coliziune cu acesta.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că R.V. emana miros de alcool, motiv pentru care l-au testat cu aparatul etilotest, acesta indicând valoarea de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

R.V. a fost condus la Spitalul Județean Alba unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenta băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax