Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Primarul din Cîmpeni a rămas fără mașină. A parcat greșit la Alba Iulia. Un alt fost primar a fost amendat

Publicat

Un primar și un fost primar au căzut ”victime” noului program al Primăriei Alba Iulia de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar. Primarul orașului Cîmpeni, Călin Andreș (PSD), a rămas fără autoturism, la începutul acestei săptămâni și a fost nevoit să își recupereze, contracost, mașina de la parcarea de pe Strada Livezii, unde sunt duse autoturismele ridicate. De asemenea, fostul primar al comunei Vințu de Jos, Alexandru Danciu (PDL), a parcat într-un loc nepermis  și a fost amendat.

Zeci de oameni au rămas fără mașini în ultimele două săptămâni, ca urmare a implementării unui program controversat de ridicare a mașinilor parcate în afara locurilor special amenjate.

Primăria municipiului Alba Iulia a semnat un acord-cadru pe o perioadă de patru ani cu o firmă din Alba Iulia. Rapid Lifts SRL a fost singura firmă care s-a prezentat la licitație. Valoarea contractului pentru ridicarea, transportul și descărcarea și depozitarea mașinilor parcate neregulamentar este de 1,66 de milioane de lei (cu 19.200 de lei mai puțin decât valoarea estimată). Potrivit reprezentanților primăriei, contractul acoperă minim 1920 de mașini pe an.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. man

    joi, 15.02.2018 at 08:46

    primarul de Cimpeni este si el om.ca si fostul primar de Vintu.Sunt convins ca daca stia ca se ridica masini , nu isi parca acolo masina.De ce nu se scrie despe fiecare cetatean din judet care greseste?
    Si mai este o chestiune : tarasenia cu ridicatul de masini a fost pornita din cauza ca parcarea din dreapata magazinului Unirea era mereu goala si nu se incasau bani la primarie.Acum este plina ; este corect , dar lucrul asta trebuia facut mult mai demult ,si nu cu atata circ ieftin.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax