Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Delegație a școlii ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia în Cipru. Proiect pentru învățarea matematicii

Publicat

Delegația de la Școala ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia, formată din profesoarele: Camelia Bărbatu, Emilia Grad și Rodica Marinescu s-a întors recent din Nicossia, Cipru, unde a participat la a treia reuniune din cadrul proiectului Erasmus+, ”Mathdebate” – vocea elevilor – creșterea excelenței în învățarea matematicii prin dezvoltarea motivației pentru învățare, alături de partenerii din cele 7 instituții din Macedonia, Cipru și Bulgaria. Activitatea a fost găzduită de Societatea de Științe Matematice din Cipru, sub îndrumarea președintelui, dr. Gregory Makrides.

”La întâlnirea de la Nicossia temele abordate pe parcursul celor trei zile au fost: promovarea metodelor care să-i determine pe elevi să învețe matematica și folosirea e-platformei proiectului. S-a constatat că utilizarea diferitelor metode de predare-învățare combinate cu folosirea e-platformei dă rezultate mult mai bune în procesul de predare-învățare. Toți elevii din școala noastră și din școlile partenere au acces la platformă” ne-a anunțat reprezentanta școlii, Miruna Furdui.

În cadrul reuniunii a fost prezentat modul în care elevii utilizează e-platforma, cunoscut fiind faptul că obiectivul principal al tuturor profesorilor de matematică este găsirea metodelor prin care să-i atragă pe elevi spre studiul matematicii, de a le arăta frumusețea acestei științe prin conexiunile pe care le face și de a crește nivelul lor de performanță.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax