Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Ploaie mică, noroi mare. Cum arată o stradă din Oarda, de fiecare dată când plouă

Publicat

De fiecare dată când plouă, locuitorii unei străzi din cartierul Oarda al municipiului Alba Iulia, sunt disperați din cauza noroiului care se formează în fața caselor. ”Așa arată strada Merișor din cartierul Oarda, municipiul Alba singura neasfaltată. Ceea ce vedeți este după o ploaie mică. Am făcut fotografiile în data de 14.02 2018, ora 16, când a nins foarte puțin. Gândiți-vă cum arată după o ploaie de 2 zile” ne-a scris o cititoare alba24, indignată.

Strada nu are scurgeri sau șanțuri, astfel încât apa de la o ploaie mică, băltește în gropi și pe ogașele formate, cu zilele. Când plouă mai tare, este greu de intrat până și cu mașina. ”Doar soarele usucă noroiul de pe stradă. Nu este nici o altă soluție. N-au pus nici măcar piatră. Suntem în 2018, vă vine să credeți?” ne-a scris un alt cititor.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. m

    joi, 15.02.2018 at 10:27

    mai tragic este ca strada arata bine inainte de a face apa canal lucrarile specifice comamdate de primarie. au pecat ei si a venit potopul

  2. Marius Bobita

    joi, 15.02.2018 at 12:33

    Si pe Str.Sliven , Str.Zarandului e jale………….!

    Nu platiti oameni bunii nici un inpozit ! primaria trebuie sa va ofere conditit dupa sa aibe tupeu sa ceara inpozit , hava ciocul mic !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax