Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un angajat al Ambulanței Cîmpeni a dus în spate o bolnavă dintr-un cătun din Apuseni. Intervenție dramatică

Publicat

Bărbatul din imagine se numește Dumitru Ignat și este ambulanțier la Serviciul Public de Ambulanță Alba, substația Câmpeni. Ambulanța cu care s-a deplasat la caz nu a putut urca la bolnava cu insuficiență respiratorie și tensiunea arterială crescută așa că acesta a transportat-o pe bolnavă în spate, câteva sute de metri. Asistenta mergea lângă el cu tubul de oxigen.

S-a întâmplat în România. Un echipaj de la Ambulanţa Alba – Substaţia Câmpeni a fost solicitat marţi, 13 februarie, să intervină în Știuleți, un cătun din Munţii Apuseni, pe raza comunei Scărişoara.

O femeie a sunat la 112 şi a cerut ajutor imediat din cauză că avea insuficientă respiratorie şi tensiunea arterială mică, riscând să moară în orice moment. Ajunsă în zonă, maşina ambulanţei nu a reuşit însă să urce până la casa femeii. În aceste condiţii, echipajul s-a deplasat pe jos, transportând şi trusele de intervenţie necesare.

Ambulanţierul Dumitru Ignat a luat pacienta în spate şi a cărat-o aproape jumătate de km, până la ambulanţă, iar asistenta Geta Ciorea a dus trusa, monitorul şi butelia de oxigen. Au reuşit să ajungă, ulterior, la Spitalul Orăşenesc Câmpeni, unde femeia a primit îngrijiri medicale.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax