Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Scandal în faţa sediului Primăriei Alba Iulia. Tânăr turmentat, amendat de Poliţia Locală

Publicat

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din Sebeş a fost amendat, joi dimineaţa, de Poliţia Locală din Alba Iulia. Aflat sub influenţa alcoolului, acesta a provocat un scandal, în zona unei staţii de autobuz de pe Calea Moţilor, aproape de sediul Primăriei.

“În data de 15.02.2018, în jurul orei 8:30, în zona staţiei de autobuz de pe Calea Moţilor, situată în zona Primăriei Municipiului Alba Iulia, un tânăr aflat în stare de ebrietate a provocat un scandal în zonă, tulburând liniştea și ordinea publică.

Situaţia creată a atras atenția cetăţenilor din zonă şi a patrulei de ordine publică a Poliţiei Locale. Aceasta din urmă l-a interceptat, oprit şi transportat la sediul Poliţiei Locale pentru stabilirea identităţii şi sancţionarea scandalagiului”, transmit reprezentanţii Poliţiei Locale.

Tânărul, T.N.C. (21 de ani), din Sebeş, a fost sancționat cu suma de 400 de lei pentru fapta comisă, conform Legii 61/1991 republicată.

Poliția Locală din Alba Iulia invită cetățenii care constată orice fel de ilegalitate sau deranj al ordinii publice să contacteze telefonic dispeceratul Poliției Locale la numărul de telefon 0258 989.

Potrivit unor surse, tânărul i-ar fi adresat cuvinte jignitoare unei persoane de vârsta a treia, aflată în zona amintită.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax