Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Veteranul Laurean Deac, sărbătorit la 96 de ani, de elevi ai Colegiului Naţional Militar din Alba Iulia

Publicat

Elevi şi profesori de la Colegiul Naţional Militar “Mihai Viteazul” din Alba Iulia au aniversat, miercuri, ziua de naştere a veteranului Laurean Deac. Oaspeţii i-au adus o diplomă, urări de sănătate şi un tort, totul fiind o surpriză emoţionantă pentru sărbătorit.

“La cei 96 de ani, iubirea şi mulţumirea sunt gemenele ce-i ocupă sufletul şi îi încălzesc inima. Elevii în uniformă i-au oferit un tort aniversar alături de urările de sănătate și viață lungă şi o diplomă aniversară. Ne-a primit cu atâta căldură şi bucurie, încât am trăit sentimentul că timpul s-a oprit în loc. Domnul slt. (r) Laurean Deac ne-a omenit cu poveşti de viaţă, presărate cu tâlc şi cu recunoştinţă.”, transmit reprezentanţii unităţii militare.

Proiectul de omagiere a veteranilor de război a fost iniţiat de Cercul Militar Alba Iulia, coordonat de Petruţa Pop, care i-a însoţit pe elevii militari, în această vizită, alături de profesorul de istorie Dan Anca, şi referentul de relaţii publice, Daniela Filimon.

“Cu faptele şi munca, împletite cu credinţă, curaj şi încredere, toate puse în slujba binelui s-a scris istoria acestui neam, ajuns la Centenar. Cunoscând astfel de caractere putenice, şlefuite cu dalta sacrificiului şi a războiului, înveţi să-ţi apreciezi şi să-ţi iubeşti mai mult, rădăcinile, semenii, viaţa şi să fii recunoscător şi conştient că pe umerii lor s-a clădit prezentul.

Noi, cu respect, le mulțumim pentru dragostea față de țară și pentru modelul uman și militar pe care îl reprezintă pentru tânăra generație. Mulţi ani să ne trăiţi, domnule slt. (r) Laurean Deac. Avem onoarea să vă salutăm!”, mai transmite reprezentantul instituţiei, Daniela Filimon.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax