Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosare penale pentru doi bărbați din Șona și Șpring. Au condus autoturisme fără permis

Publicat

masina politie

Un bărbat din Șona și un tânăr din Șpring s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși de polițiști în timp ce conduceau autoturisme fără permis de conducere sau cu permisul suspendat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 13 aprilie a.c., în jurul orei 11.00, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei şi ai Postului de Poliţie Şona, în timp ce acţionau pe DJ107-strada Principala, din satul Lunca Târnavei, comuna Şona, au oprit, pentru control, un autoturism ce era condus de un bărbat de 76 de ani, din Şona, judeţul Alba.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere anulat.

Pe numele său, a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 15 aprilie a.c., în jurul orei 03.00, poliţiştii Postului de Politie Doștat în timp ce executau serviciul de patrulare pe DJ 106I, pe raza com. Șpring, sat Vingard, au oprit, pentru control, un autoturism ce era condus de un tânăr de 23 de ani, din Şpring, judeţul Alba.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul avea permisul de conducere suspendat.

Pe numele său, a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul cu permisul de conducere reținut.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax