Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cum vor recupera bugetarii și elevii ziua liberă de luni, 30 aprilie

Publicat

bugetari

Guvernul a stabilit ca ziua de luni, 30 aprilie, să fie zi liberă pentru elevi și angajații la stat, pentru a face legătura cu ziua liberă de marți, 1 Mai, zi nelucrătoare conform Codului Muncii. Noua zi liberă va fi recuperată ori în ziua de sâmbătă, 5 mai, ori pe parcursul programului zilnic, prin prelungirea orelor de program, până la data de 11 mai.

Aceleași măsuri de recuperare a orelor sunt valabile și pentru unitățile de învățământ, care sunt libere să-și organizeze orarul cursurilor astfel încât elevii și profesorii să nu piardă orele din ziua de 30 aprilie.

Dispoziţiile nu se aplică magistraţilor şi altor categorii de personal din cadrul instanţelor judecătoreşti implicate în soluţionarea proceselor cu termen în data de 30 aprilie 2018 şi nici participanţilor în aceste procese, mai prevede hotărârea de guvern. De asemenea, la instituțiile în care activitatea nu poate fi înreruptă, aceste dispoziții nu se vor aplica.

sursa: legestart.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax