Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Medalie de bronz la Campionatul Balcanic de Marș pentru Mihaela Acatrinei, atletă la CS Unirea Alba Iulia

Publicat

Sportivă de bază a lotului național, Mihaela Acatrinei, legitimată la secția de atletism a Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia, a obținut medalia de bronz la Campionatul Balcanic de Marș, la proba de 20 kilometri, ce s-a desfășurat, sâmbătă, la Zrenjanin în Serbia.

Mihaela Acatrinei a obținut la Campionatul Balcanic de Marș singura medalie a delegației României, formată din 12 sportivi, șase la feminin, șase la masculin, câte doi la Juniori 1, Juniori 2 și Seniori. Ea s-a clasat pe a treia treaptă a podiumului cu timpul o oră 45 de minute și 7 secunde.

Din lotul României au mai făcut parte încă trei sportive legitimate la CS Unirea Alba Iulia, care au obținut rezultate onorabile, fiind chiar aproape de clasări pe podium. Este vorba de Bianca Molnar (locul 7 la senioare), Roxana Panța (locul 4 la Junioare 1) și Lorena Pașca-Igna (locul 6, la egalitate cu locul 5, la Junioare 2).

Balcaniada din acest a adunat la start peste 100 de sportivi din nouă țări: Grecia, Turcia, Serbia, Croația, Moldova, România, Bulgaria, Slovenia și Ucraina.

Mihaela Acatrinei, antrenată de profesorul Gabriel Avram, are 23 de ani și practică sport de 11 ani, timp în care a devenit multiplă campioană națională la junioare și tineret, fiind medaliată, în mai multe rânduri, și la senioare. La Campionatul Național de Marș de la Alba Iulia a obținut medalia de bronz la senioare.

Ea a participat la numeroase competiții internaționale oficiale, Campionate Europene și Mondiale, fiind o sportivă de bază a lotului național.

„Clubul nostru demonstrează încă o dată că are sportive bine pregătite, atât fizic datorită clasărilor bune, cât și psihic deoarece niciuna nu a abandonat, cum s-a întâmplat în cazul altor participanți, din cauza că întrecerea s-a desfășurat în miezul zilei când temperaturile erau cele mai ridicate. Dintre cei 12 sportivi ai României patru au provenit de la CS Unirea Alba Iulia, iar țara noastră s-a clasat pe locul doi la general, după Turcia, din totalul celor nouă țări, clasamentul făcându-se în funcție de media timpilor tuturor participanților. Mă bucur că după ce Mihaela a obținut un rezultat bun la Campionatul Național de la Alba Iulia, arată motivație și confirmă la competiții internaționale. Multă baftă în continuare!”, a spus directorul CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan.

Următoarea competiție importantă pentru secția de atletism a CS Unirea Alba Iulia este Campionatul Mondial de Marș, pe echipe, din China, organizat la Taicang, în data de 5 mai. Vor fi prezente sportivele Ana Rodean, Mihaela Acatrinei și antrenorul Gabriel Avram.

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, înființat 1974 și aflat în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului, are în prezent șapte secții active: atletism, haltere, box, powerlifting, judo, orientare și tenis de masă.

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia promovează, cu prioritate, disciplinele, ramurile şi probele sportive cuprinse în programul jocurilor olimpice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax