Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT cu maşină furată, lângă Lunca Ampoiţei. A adormit la volan şi s-a răsturnat cu autoturismul în şanţ

Publicat

masina rasturnata

Un tânăr din Meteş s-a ales cu dosar penal pentru mai multe infracţiuni. A furat o maşină, a condus-o fără permis, a adormit la volan şi s-a răsturnat cu autoturismul în şanţ, pe drumul spre Lunca Ampoiţei, apoi a părăsit locul accidentului. Tânărul fost găsit de poliţişti, a doua zi, pe marginea DN74, la Şard.

Potrivit IPJ Alba, în 16 aprilie, poliţiştii Secției 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au identificat pe R.D., un bărbat de 28 de ani din localitatea Meteş, ca persoană bănuită de comiterea unui furt în scop de folosința al unui autoturism aparţinând unei persoane din Meteş.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că duminică, 15 aprilie, în intervalul orar 22.00 – 1.00, R.D. a sustras autoturismul, din Meteş, care se afla parcat în fata imobilului proprietarului, T.N.P., de 38 de ani.

R.D. s-a deplasat cu autoturismul sustras spre localitatea Lunca Ampoiței, unde, într-o curbă, a adormit la volan, a ieșit de pe carosabil şi s-a răsturnat pe partea dreaptă a Drumului Comunal 68 Ampoița. Bărbatul a abandonat autoturismul şi a fost găsit de către poliţişti în data de 16 aprilie, în jurul orelor 4.00, pe Drumul Naţional 74 Șard.

În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii Secției 1 Politie Rurală Galda de Jos s-a constatat şi faptul că R.D. nu poseda permis de conducere.

Faţă de R.D., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de „furt în scop de folosință” și „conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere”.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax