Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Câțiva elevi și studenți au lansat PRIMUL FILM SERIAL produs la Alba Iulia. VIDEO ”Mă cunoașteți?” – episodul pilot

Publicat

„Mă Cunoașteți?”, primul serial produs în Alba Iulia,  a avut lansarea miercuri. O echipă de tineri actori albaiulieni își transpun talentul pe micile ecrane pentru a da viață poveștii lui Bogdan Stan, un elev de liceu care trezit din comă începe să fie supus testelor vieții de adolescent. Dar el nu este singur, alături de el sunt cei trei prieteni ai săi care îl susțin în încercarea de a descoperi motivul pentru care a ajuns în spital.

Miercuri 16 mai, la o cafenea din oraș a avut loc lansarea episodului pilot al primului serial produs în Alba Iulia. Vinicius Moldovan (Clăbuc), Oliviu Grozav, Denise Acciaiuloi, Antonella Serafino, Elena Smeu-Mare, Adrian Lupşan, Miruna Cioara, sunt actorii care intepretează personajele din cadrul serialului.

Viața lui Bogdan Stan un elev de liceu care visează la o carieră în muzică și actorie este dată peste cap în momentul în care este otrăvit și intră  în comă. Revenit la viață Bogdan începe să primească scrisori negre fără nici un mesaj. Dornic să găsească un răspuns cei trei prieteni ai săi, Andreea, Oana şi Dani alături de noua sa colegă de bancă, Eliza îl ajută și susțin pe Bogdan în găsirea adevărului.

Primul episod a fost lansat pe internet și poate fi urmărit pe pagina oficială de Youtube a serialului. Dacă totul merge bine echipa de producție ne-a transmis că vor lansa câte un episod pe data de 16 a fiecărei luni.

Regia și scenariul sunt semnate  de Vinicius Moldovan. Toți actorii serialului sunt voluntari, Casa de Cultură a Studenților a sponsorizat filmarea și producția melodiei serialului.

 

Din dorința de ai cunoaște pe cei care joacă în serial le-am rapit puțin din timpul lor pentru a ne oferi câteva declarații.

Elena Smeu Mare are  22 de ani și  studiază  la Cluj psihopedagogie specială si face parte din același club de teatru, cu Vinicius. El a abordat-o ș i-a  explicat ideea sa de  proiect iar ea fără ezitări a acceptat rolul propus. Elena ne declară că:  ”Personajul seamana putin cu cine sunt eu in realitate si mereu mi-am dorit sa joc un rol mai negativ iar acum am avut oportunitatea”

Miruna Cioara este eleva la Liceul de Arta Regina Maria are 16 ani și ne-a spus cum a ajuns să joace în serial: „Mă cunosc foarte bine cu Oliviu, el învață la același liceu cu mine si într-o zi ne-am întâlnit și mi-a zis că pot juca ca figurant într-un serial și am acceptat. Într-o zi m-am întalnit cu Clăbuc și m-a rugat să interpretez un personaj, iar eu am acceptat, și așa am ajuns să am un rol principal. Miriam e total diferită de mine, suntem 100% diferite.” Miruna se consideră o  introvertită și se axează pe studiu și stat în casă.

Oliviu are 19 ani învață la Liceul de Arta, face teatru de 2 ani, și i-a fost un pic dificil să se acomodeze cu personajul, el fiind foarte arogant și intepat iar Oliviu total diferit.  Asta îl  ma ajută să vadă o latură de a sa în viața reală. Pe  Oliviu îl  pasioneză fotografia, dansul în special dansul popular.

Maria este elevă la HCC, face parte din echipa de robotică care a ajuns până în semifinalele campionatului mondial de robotică. Ne-a declarat că robotica și teatrul merg mână în mână și că i-a fost destul de greu să împartă timpul între robotică și teatrul. Personajul pe care îl interpretează este o versiune mai veche a sa în care se regăsește în el prin dorința ei de evadare și libertate de control.

Vinicius ne-a declarat că are 23 de ani și este absolvent de Terapie Ocupațională și că:  „domeniul psihologiei și pasiunea pentru actorie a început de când eram mic copil și am încercat să fac ceva în această direcție. Am participat la concursuri de teatru, apoi în primul an de facultate am ajuns la trupa Skepsis. Anul trecut în vară, cu o parte din membrii trupei DelArt și Skepsis am început să lucrăm împreună la realizarea unui serial. Sunt fericit că am început acest proiect cu ei și facem o echipă minunată împreună.”

„Scopul acestui proiect, evident făcut din pasiune pentru artă, este de a încerca să transmită mesaje de interes comun. Astfel că mini-serialul „Mă cunoașteți?” aduce în fața spectatorilor situații în care prietenia, iubirea și încrederea sunt puse în fața unor încercări. De asemenea, acest proiect dorește să ofere o perspecivă diferită asupra problemelor cu care se confruntă societatea (relații de orice gen, familie și anturaj).” transmite trupa de actori ai producției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax