Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

IPJ Alba: 37 de şoferi amendaţi pentru viteză, în 4 ore. Acţiune pe DN1, la Mirăslău

Publicat

masina politia

În doar patru ore, poliţiştii rutieri din Alba au depistat 37 de şoferi care au depăşit limita legală de viteză. Acţiunea a avut loc pe DN 1, la kilometri 413 și 415, pe raza comunei Miraslău, o zonă identificată cu risc de producere a accidentelor datorate vitezei excesive.

Potrivit IPJ Alba, joi, între orele 9.00 – 13.00, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud împreună cu poliţiştii rutieri din Aiud şi cu cei ai Serviciului Rutier Alba au desfăşurat, pe DN 1, la kilometri 413 și 415, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor datorate nerespectării, de către conducătorii auto, a regulilor privind viteza de circulaţie.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost depistaţi şi sancţionaţi contravenţional, 37 de conducători auto ce au depășit limita legală de viteză. Alţi 30 de şoferi au fost amendaţi pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, faţă de 5 conducători auto ce s-au angajat în depăşiri ilegale, a fost dispusă măsura complementară a suspendării permisului de conducere.

Valoarea sancțiunilor aplicate este de 22.180 lei.

Inspectoratul de Poliţe Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto să respecte limitele legale ale vitezei de circulaţie şi le reaminteşte că viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile de drum şi trafic reprezintă una dintre cauzele principale ale accidentelor rutiere, în ţara noastră.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax