Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şoferiţă din Alba, cu dosar penal după ce a fost oprită de Poliţie pe DN1, la Miercurea Sibiului

Publicat

masina politia

O tânără din Alba s-a ales cu dosar penal după ce a condus un autovehicul cu remorcă, fără a avea permis corespunzător. A fost oprită de Poliţie, pe DN1, la Miercurea Sibiului.

Potrivit IPJ Sibiu, în 13 iunie, în jurul orei 14.00, pe DN 1, în localitatea Miercurea Sibiului, polițiștii au efectuat un control asupra unui ansamblu de vehicule condus de către o femeie în vârstă de 30 de ani, din județul Alba.

În urma verificărilor, s-a constatat că remorca tractată este neînmatriculată, iar femeia nu posedă permis de conducere corespunzător ansamblului condus.

În cauză s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui ansamblu de vehicule de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte ansamblul, respectiv tractarea pe drumurile publice a unei remorci neînregistrate sau neînmatriculate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax