Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ISU Alba a CÂȘTIGAT faza regională a competiției naționale de Descarcerare și Prim Ajutor Calificat

Publicat

pompier

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “UNIREA”a câștigat faza regională a competiției naționale  de Descarcerare și Prim Ajutor Calificat. Echipa de profesioniști de la ISU Alba a câștigat cele două probe și va  reprezenta zona în faza națională a competiției.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “UNIREA” al județului Alba a participat în perioada 12-14 iunie 2018, la faza zonală a Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi Prim Ajutor Calificat.

Competiţia, a fost organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „BANAT” al judeţului Timiș și a reunit la start reprezentanţi din cinci judeţe ai pompierilor profesionişti: Alba, Arad, Hunedoara, Caraş-Severin şi Timiş.

Concursul a constat în două probe prevăzute de regulament – descarcerarea din vehicule şi acordarea primului ajutor calificat. Echipa I.S.U.Alba, câștigătoarea celor două probe, va reprezenta zona în faza națională a competiţiei. Felicitări dragi colegi!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax