Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi bărbați din Ocna Mureș și Aiud, cercetați de polițiști. Au condus sub influența alcoolului

Publicat

etilotest

Doi bărbați din județul Alba au fost depistați joi, 12 iulie în timp ce conduceau autovehicule sub influența alcoolului. Primul bărbat de 37 de ani din Ocna Mureș, a fost depistat de polițiști, iar în urma testului cu etilotestul a reieșit că avea o alcolemie de 1.01 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Al doilea bărbat din Aiud a fost depistat pe o stradă din localitate și în urma testării a reieșit că avea 0,72 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Ambele persoane sunt acum cercetate pentru infracţiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Potrivit IPJ Alba, la data de 12 iulie, în jurul orei 16.20, poliţiştii din cadrul Politiei Ocna Mureș, în timp ce acţionau pe strada Lunga din Ocna Mureș, județul Alba, l-au depistat pe un bărbat de 37 ani, din Ocna Mureş, în timp ce circula cu un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare de 1,01 mg/litru alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la Spitalul Municipal Aiud, pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 12 iulie, în jurul orei 17.27, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Aiud, în timp acţionau pe raza municipiului Aiud, județul Alba, l-au depistat pe un bărbat de 44 ani, din Aiud, în timp ce circula cu un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare de 0,72 mg/litru alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la Spitalul Municipal Aiud, pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de cei doi bărbați, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax