Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Performanță și eficiență în administrație”, proiect în valoare de aproape 400.000 de lei, demarat la Aiud

Publicat

tabara cetea

Vineri, 13 iulie, în Sala Ion I.C. Brătianu a Primăriei municipiului Aiud a avut loc conferința de deschidere a proiectului „Performanță și eficiență în administrație prin implementarea unui management competitiv”, proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014 – 2020.

În cadrul conferinței au fost prezentate informații despre proiect, precum obiectivele acestuia și rezultatele așteptate în urma implementării, totodată, abordându-se tematici generale precum dezvoltarea durabilă și egalitatea de șanse.

Proiectul „Performanță și eficiență în administrație prin implementarea unui management competitiv” se derulează în parteneriat cu Asociația Română pentru Transparență și are o valoare totală de 399,348.53 lei, din care valoarea cofinanțării UE este de 391,361.52 lei.

La conferința de deschidere a proiectului au fost prezenți reprezentanți ai autorităților locale, ai societății civile și parteneri locali ai instituție noastre, împreună cu reprezentanți ai Asociației Române pentru Transparență.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax