Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Serviciile de eliberare a paşapoartelor şi a permiselor de conducere, program normal pe 16 şi 17 august

Publicat

pasaport

Serviciile de eliberare a paşapoartelor şi a permiselor de conducere vor avea program normal în 16 şi 17 august, a anunţat Ministerul de Interne (MAI). Reamintim faptul că zilele de joi, 16 august, și vineri, 17 august, au fost declarate ca libere pentru bugetari de către Guvern.

Serviciile de eliberare a paşapoartelor şi a permiselor de conducere vor avea program normal de lucru în zilele de 16 şi 17 august, în urma unei dispoziţii a conducerii Ministerului Afacerilor Interne, a anunţat ministerul într-un comunicat.

Cei care doresc să depună cererile de eliberare a documentelor în zilele de 16 şi 17 august trebuie să ţină cont de faptul că unităţile de trezorerie nu au program de lucru în zilele respective şi să achite taxele înainte de 15 august fie on-line, fie la unităţile CEC Bank.

În data de 15 august, declarată legal zi liberă pentru bugetari, serviciile de eliberare a paşapoartelor şi a permiselor de conducere nu vor avea program cu publicul. În 30 de judeţe serviciile publice comunitare de eliberare a paşapoartelor au prelungit programul de lucru, activitatea cu publicul desfăşurându-se între orele 08:30-18:30.

sursa: adevărul.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax