Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO: Balul Bobocilor la Colegiul Militar din Alba Iulia: 14 boboci s-au luptat pentru titlul de Miss și Mister

Publicat

balul bobocilor cilegiu militar

La Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” a avut loc joi, 5 decembrie, „Balul Bobocilor 2019”. Evenimentul a fost organizat, ca în fiecare an, de colectivul claselor a XI-a.

Organizatorii au decis ca tema balului să fie „Orient Express” iar fiecare pereche înscrisă în concurs a reprezentat o țară traversată de celebrul tren. 14 boboci s-au întrecut în diferite probe: proba de prezentare, aptitudini-talent, proba de cultură generală cu întrebări legate de bunele maniere într-un restaurant şi o probă surpriză – dans.

Bobocii și-au etalat rând pe rând talentul, încercând să impresioneze membrii juriului. Ei au dansat, au cântat, au interpretat o mică scenetă, au prezentat un număr special de acrobație – parkur, trucuri cu cărţi de joc și au susținut o demonstrație de karate, juriul având o misiune destul de dificilă în alegerea câștigătorilor.

balul bobocilor cilegiu militar

La finalul concursului, titlul de ”Miss și Mister Boboc” Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” a fost câștigat de Bianca Ilieș și David Hulea. Premiul ”Miss și Mister Popularitate” a fost câștigat de elevii Laura Tătar și Paul Vărărean.

balul bobocilor cilegiu militar

Pe locul II s-au clasat elevii Sara Sîrbu și George Cândea iar pe locul III elevii Adelina Munteanu și Marian Lang.

Pe lângă concursul propriu-zis, elevii organizatori au pregătit și momente artistice: un duel folcloric al regiunilor, un moment de dans – incursiune în muzica internațională și satiră.

balul bobocilor cilegiu militar

La final toți participanții și invitații au interpretat o colindă având în vedere că ne aflăm în perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax