Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

REZULTATE ADMITERE MAI 2020: Candidații admiși la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri. Trei tineri din Alba, punctaj maxim

Publicat

Rezultatele sesiunii de admitere ianuarie 2020 la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti au fost afișate duminică.

Peste 1000 de candidați, tineri și tinere, au concurat pentru cele 300 de locuri scoase la concurs.

Citește și LISTELE cu REZULTATE ADMITERE MAI 2020: Cu ce note s-a intrat la școlile de agenți de POLIȚIE în sesiunea ianuarie

Pe listă sunt și 14 candidați din Alba, trei dintre ei reușind performanța punctajului maxim (100 de puncte).

Vezi LISTA cu rezultatele ADMITERE 2020 la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti.

Cei trei tineri din Alba care au obținut punctaj maxim sunt: Alexandru Raul Ștefănuț, Vlăduț Ionuț Beleiu, Marcel Sicoe.

Peste 90 de puncte au obținut: Andrei Liviu Petrașcu, Marian Ilie Teoc, Alexandru Sebastian Moldovan, Mirel Corcheș, Gabriel Vasile Popa, Emanule Andrei Teoc, Marian Andrei Trif, Cătălin Mateș, Gabriel Ionuț Bucea, Aurelian Scrob, Emanuel Andrei Gherman.

Admitere MAI / școli Politie: Au fost declarați admişi candidaţii care au obţinut punctajul minim, echivalentul notei 5 şi s-au clasat în limita numărului de locuri scoase la concurs.

Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti este singura şcoală de formare iniţială din subordinea IGSU, unică la nivel naţional din perspectiva calificărilor asigurate: „subofiţer de pompieri şi protecţie civilă” şi „maistru militar auto”.

În această sesiune, în premieră, au concurat 130 de femei, alături de bărbaţi, pentru cele 300 de posturi scoase la concurs. Numărul total al candidaţilor a fost de 1.156, iar după probele eliminatorii (evaluarea performanței fizice și examinarea medicală) au rămas 546, care au dat test grilă la Matematică.

Din totalul de 300 de locuri, 275 sunt pentru subofiţer de pompieri şi protecţie civilă (262 IGSU, 5 IGAv, 4 IGPR, 1 Comenduirea Garnizoanei,1 DGL, 2 SIE) și 25 pentru maistru military (11 IGPR, 4 IGI, 1 DGL, 4 IGJR, 5 SIE). Candidaților de etnie romă le-au fost alocate 2 locuri în specialitatea subofiţer de pompieri şi protecţie civilă.

Studiile la această unitate de pregătire MAI se vor desfășura în perioada februarie – decembrie 2020.

Candidaţii declaraţi „admis” încheie angajamente prin care se obligă ca, după absolvirea şcolii, să îndeplinească serviciul timp de minimum 10 ani în unităţile în care vor fi încadraţi sau mutaţi ulterior, în raport de nevoile M.A.I. De asemenea, se obligă să restituie cheltuielile de şcolarizare, în cazul în care sunt îndepărtaţi din instituţia de învăţământ pentru lipsă de interes la învăţătură sau pentru abateri disciplinare, ori încetează şcolarizarea la cerere, precum şi în eventualitatea că nu-şi respectă obligaţia de a îndeplini serviciul în condiţiile cerute, precizează reprezentanții școlii.

Candidaţii declaraţi „admis” au obligaţia să depună, în vederea înmatriculării, la începerea anului şcolar, diploma de bacalaureat, în original, la instituția de învățământ. Neprezentarea, în termenul stabilit, a diplomei, în original, din vina exclusivă a candidatului, conduce la neînmatriculare.

sursa foto Facebook: Școala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax