Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SURSE: Cine va fi noul viceprimar al municipiului Alba Iulia. Liderii PNL au găsit înlocuitor pentru Gabriel Pleșa

Publicat

lupea

Liberalul Gabriel Lupea va fi noul viceprimar al municipiului Alba Iulia, potrivit unor surse politice Alba24.ro. 

Sursele Alba24 au mai declarat că actualul consilier local așteaptă validarea din partea Biroului Local PNL, însă aceasta este doar o formalitate, în condițiile în care liderii partidului au cazut deja de acord cu numirea acestuia în funcție. 

După ce va fi validat de Biroul Local, candidatura sa, pentru funcția de viceprimar se va regăsi în următoarea ședință de Consiliu Local a Municipiului Alba Iulia.

Reamintim că la sfârșitul săptămânii trecute, Gabriel Pleșa, un om din vechiul PNL, cu o vechime de peste 20 de ani în partid și-a dat demisia din funcțiile de consilier local și viceprimar.

Pleșa a făcut o mișcare surprinzătoare și a mers la USR Alba, partid cu care va candida pentru șefia primăriei din Alba Iulia.

Cine este Gabriel Lupea

Gabriel Lupea are 34 de ani , s-a născut în 19 aprilie 1986, la Alba Iulia. Este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

De asemenea, a urmat cursurile de masterat ale Facultăţii de Drept „Simion Bărnuţiu” din Sibiu și diferite cursuri de perfecţionare.

În trecut a fost vicepreședintele organizației de tineret a PNL Alba Iulia, iar apoi a fost chiar președintele TNL Alba Iulia. 

sursă foto: Facebook – Gabriel Lupea

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax