Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DSP Alba: 118 persoane sunt izolate la domiciliu. Poliția se asigură că respectă măsurile. Nu există cazuri de infecție

Publicat

Specialiștii în sănătate publică transmit populației că, la această oră, nu există niciun caz de infecție cu noul coronavirus în România. UPDATE: ALERTĂ: Primul caz de coronavirus, înregistrat în România. Este vorba despre o persoană din Gorj. VIDEO: Declarații OFICIALE

La nivelul județului Alba, pentru prevenirea eventualelor îmbolnăviri 118 persoane se află izolate la domiciliu, iar o persoană se află în carantină, în compartimentul de dermatovenerologie din cadrul secției de boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia. 

Comunicatul DSP Alba:

”Cele 118 persoane în cazul cărora s-a decis izolarea la domiciliu sunt monitorizate, în permanență, de către medici din cadrul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Alba și nu prezintă nici un fel de simptome specifice. Aceștia nu au voie să își părăsească domiciliul. Reprezentanții Poliției se asigură că aceștia respectă măsurile impuse.

Pacientul internat în spital a călătorit, în Italia, într-una dintre regiunile afectate, însă fără a intra într-unul dintre orașele vizate. Acesta a călătorit doar în afara lor.

Starea de sănătate a pacientului este bună; nu prezintă febră și alte simptome specifice, ci doar durere în gât.

Conform procedurii, i-au fost prelevate probe care vor fi analizate în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr. Victor Babeș din Timișoara. 

Persoanele care sunt izolate la domiciliu sau care se află în carantină vor primi concediu medical în baza adeverințelor emise de către Direcția de Sănătate Publică Alba, având în vedere dispozițiile emise în acest sens de către autoritățile de sănătate publică. 

Îi asigurăm pe toți cetățenii județului Alba de sprijinul, colaborarea și corecta informare”. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax