Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sâmbătă: Proiectul „Semințe Libere”, la Alba Iulia. Eveniment de dăruire și schimb de semințe, la Flori de Mac Books & Coffee

Publicat

Sâmbătă, la Flori de Mac Books & Coffee din Alba Iulia se va desfășura proiectul Semințe Libere – un eveniment de dăruire și schimb de semințe. 

Începând cu ianuarie 2014, proiectul Semințe Libere răspândește semințe locale, tradiționale și rare în comunitățile locale de grădinari amatori sau pricepuți din întreaga țară.

Evenimentele de schimburi de semințe, cum va fi și cel de sâmbătă, 29 februarie, ce va avea loc la Flori de Mac Books & Coffee din Alba Iulia, între orele 10:00 – 13:00, creează oportunitatea pentru cei interesați de a dărui și primi gratuit semințe, bulbi, butași, flori din surplusul din grădina personală. 

Mai mult de atât, acest prilej aduce împreună comunitatea pentru a explora modurile în care putem trăi mai sănătos și în armonie cu natura.

Noua pentru acest an este vestea buna a creării Băncii de semințe Casa Semințelor, implementată prin Asociația România În Tranziție, cu mentorat de la Arche Noah (Arca lui Noe) – asociația internațională a salvatorilor de semințe. Scopul principal al băncii sunt de a pune în siguranță și apoi de a înmulți împreună cu membrii băncii soiurile tradiționale românești. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax