Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Șona, REȚINUT la Alba Iulia. A furat țevi din cupru și scule din mai multe locuințe

Publicat

catuse

Un bărbat din Șona, recidivist, a fost reținut la Alba Iulia, fiind cercetat în mai multe cazuri de furt. A sustras țevi din cupru și scule din mai multe locuințe din municipiu. Prejudiciul este de peste 10.000 de lei. 

Potrivit IPJ Alba, miercuri, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia l-au identificat și reținut pe un bărbat de 36 de ani, din comuna Șona, care locuiește fără forme legale în municipiul Alba Iulia și care este bănuit de săvârșirea, în perioada decembrie 2019 – februarie 2020, a mai multor infracțiuni de furt.

Din cercetări a rezultat că, la începutul lunii decembrie 2019, bărbatul ar fi pătruns, prin efracție, într-o locuință de pe Calea Moților din Alba Iulia și ar fi sustras țevi de cupru și elemente componente ale unor centrale termice, cauzând un prejudiciu în valoare de 10.000 de lei.

Polițiștii au stabilit că, tot în luna decembrie 2019, acesta ar fi sustras scule electrice, în valoare de 600 de lei, dintr-o locuință de pe strada Tudor Vladimirescu, iar în luna februarie 2020 ar fi sustras țevile de la sistemul de încălzire al unui imobil de pe strada Lucian Blaga din Alba Iulia.

Bărbatul este cunoscut cu antecedente penale și este cercetat în mai multe dosare, pentru fapte similare.

Acesta va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax