Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Grupul de Comunicare Strategică își BATE JOC de cetățenii din Alba, prin DEZINFORMARE ȘI NEPĂSARE

Publicat

Cum își bate joc Grupul de Comunicare Strategică de cetățenii din județul Alba: Simplu, prin dezinformare și prin nepăsare.

Miercuri, autoritățile de la București, la presiunea ziarelor, a cetățenilor și a ONG-urilor au declarat că vor comunica numărul de persoane infectate la nivelul fiecărui județ.

Tot miercuri, dar seara, pe platfoma care trebuia să OFERE INFORMAȚII VERIFICATE, în județul Alba au apărut 2 cadre medicale ca fiind infectate cu noul virus.

DOVADA:

Alexandru Sinea, directorul DSP Alba a ieșit la scurt timp și a declarat că este o eroare, că a comunicat acest lucru la INSP și a solicitat instituției să remedieze greșeala de pe SITE-UL OFICIAL DE INFORMARE, dar astăzi greșeala încă nu era remediată.

MAI MULT DE ATÂT, la buletinul informativ de la ora 13.00, cele două cazuri au fost introduse în numărul TOTAL de infectări la nivelul județului Alba. Adică, angajații plătiți din bani publici, pe timp de stare de urgență nu au fost în stare să modifice o informație.

Din acest motiv, pentru județul Alba, Grupul de Comunicare Strategică a comunicat eronat numărul de infectări la nivelul județului, ADICĂ A DAT UN MARE FAKE NEWS.

Numărul real al infectărilor la nivelul județului Alba este de 7 cazuri, nu 9 cât a fost anunțat inițial. Șase care erau cunoscute de miercuri seara, plus încă unul nou.

Citește și: NOUĂ cazuri de infecție cu coronavirus, confirmate OFICIAL în județul Alba. Informare a Grupului de Comunicare Strategică

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax