Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Concurs național de traduceri pentru elevi și studenți la Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia. Câștigătorii, anunțati vineri

Publicat

Vineri se va finaliza la Alba Iulia concursul național de traduceri literare și de specialitate, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.  Astfel, la ora 10, va debuta festivitatea de deschidere, iar la ora 11.45, va avea loc festivitatea de premiere în cadrul evenimentului, aflat la cea de-a XI-a ediție.

Festivitățile vor avea loc online, pe platforma Microsoft Teams, unde au fost invitați să participe toți elevii și studenții care au trimis lucrări în cadrul concursului, împreună cu profesorii lor îndrumători.

Concursul are două secţiuni distincte, traduceri de texte literare și traduceri de texte specializate, din limba română în limbile engleză sau franceză.

Prima parte a concursului a avut loc în lunile martie, aprilie, și în luna aceasta, când au fost primite, procesate și corectate traducerile studenților și elevilor participanți.

Rezultatele au fost afișate pe site în data de 6 mai.

Și anul acesta deschiderea, atelierele și festivitatea de premiere se vor desfășura online.

Ținând cont de specificul concursului, vor fi înmânate 33 de premii în cărți, obținute cu sprijinul partenerilor evenimentului, cu precădere: Consiliul Judeţean Alba și Ministerul Educației.

La ediția din acest an, 2022, au participat cu traduceri 47 de studenți din centrele universitare din țară.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax