Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Patinoarul artificial de la Alba Iulia, închiriat cu 119.500 de lei. Intrarea este GRATUITĂ pentru elevi și studenți

Publicat

Parcul Sărbătorilor de Iarnă de la Alba Iulia va avea și în acest an un patinoar. 119.500 de lei a plătit Primăria Alba Iulia pentru servicii de închiriere patinoar artificial demontabil. Ca și în anii trecuți, albaiunienii și nu numai vor putea să se bucure de câteva ore pe patine începând cu 6 decembrie, atunci când încep și  Serbările Iernii. 

Firma care va aduce patinoarul și se va ocupa de întreținerea acestuia este SC NEW MIMILAND SRL, din comuna Ighiu.

La patinoarul ce va fi deschis din 6 decembrie, tariful de intrare va fi de 5 lei, cu TVA inclus, pentru o oră. La fel ca și în anii trecuți, copiii până la 18 ani şi studenţii (care prezintă carnet de student vizat la zi) sunt scutiţi de plata acestui tarif, astfel că au acces gratuit la patinoar.

Patinoarul va fi deschis zilnic, în perioada amintită, între orele 10.00 şi 22.00, iar capacitatea maximă este de 120 de persoane pe serie (de o oră).

Vor fi disponibile şi patine de închiriat (încălţămintea chiriaşului va rămâne la vestiarul pentru patine).

În regulamentul de funcționare al acestuia se precizează că patinajul se face pe risc propriu şi administraţia patinoarului nu răspunde de eventuale accidentări ale patinatorilor. Copiii cu vârstă mai mică de 5 ani au acces pe patine doar însoţiţi de persoane adulte care au echipament adecvat pentru patinaj. Prin urmare, accesul este interzis oricăror persoane care nu au patine.

Mai este interzis patinajul ce poate pune în pericol securitatea celorlale persoan aflate în locaţie, cel în forţă, cu viteză sau balansul printre ceilalţi patinatori ori practicarea unor jocuri (trenuleţul etc), în afara celor organizate. Este interzisă şi purtarea pe umeri, în braţe, în spate a altor persoane (inclusiv copii), a aparatelor foto, video, genţilor etc pe timpul patinajului, introducerea pe gheaţă a pucurilor de hochei sau atlor accesorii, aruncarea cu bulgări de zăpadă sau alte obiecte, accesul cu mâncare şi băuturi ori accesul persoanelor în stare de ebrietate sau care au consumat substanţe cele pot afecta echilibrul şi luciditatea. Este interzis şi fumatul pe suprafaţa gheţii, folosirea de limbaj obscene ori ieşirea cu patinele în afara patinoarului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. nicoleta

    joi, 08.11.2018 at 11:44

    Speram totusi ca suprafata acestuia sa fie mai mare decat in ultimii 2-3 ani. Calitatea ghetii ;i intretinerea ei a fost sub orice critica, atat anul trecut, cat si in cel anterior.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax