Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident în Loman: Un tânăr care conducea cu alcoolemie de 1,20 a lovit cu maşina un autoturism parcat

Publicat

politie

Un tânăr în vârstă de 25 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a condus un autoturism, având alcoolemie de 1,20 şi a acroşat o maşină staţionată, în satul Loman.

Potrivit IPJ Alba, duminică, în jurul orei 19.13, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Sebeş au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale in comuna Săsciori, sat Loman.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că un tânăr de 25 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Comunal 51 în localitatea Loman, din direcția de mers Săsciori – Loman, în dreptul unui imobil, a acroșat un alt autoturism care se afla staționat pe partea dreaptă, în afara părții carosabile, provocând avarii ambelor autoturisme.

De asemenea, tot în urma verificărilor, poliţiştii au constat şi faptul că tânărul era sub influenţa băuturilor alcoolice, valoarea indicată de aparatul etilotest fiind de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax