Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Aiud, REŢINUT de Poliţie. Este cercetat pentru furt de bunuri dintr-o societate comercială

Publicat

catuse

Un bărbat în vârstă de 60 de ani din Aiud a fost reţinut de Poliţie, fiind cercetat pentru furt de bunuri dintr-o societate comercială. Prejudiciul este de aproximativ 1.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, în 10 noiembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au fost sesizaţi cu privire la producerea unui furt dintr-o societate comercială din Aiud. În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, în 12 noiembrie a fost identificat un bărbat de 60 de ani, din Aiud, care ar fi sustras mai multe bunuri, în valoare de 1.040 lei dintr-o societate comercială din municipiu.

Faţă de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore şi a fost depus în Arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, urmând să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Aiud.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, precum şi pentru recuperarea întregului prejudiciu cauzat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax