Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Scoate un sutar pentru Centenar! Mircea Hava solicită donații online pentru sărbătorirea Zilei Naționale la Alba Iulia

Publicat

doneaza pentru 1 decembrie 2018

Nu ajung banii? Primarul Mircea Hava a lansat vineri o invitație la… donație, pentru toți românii care vor să contribuie la buna desfășurare a evenimentelor dedicate Zilei Naționale. Acesta a postat pe contul său de facebook un text în care spune, printre altele, că resursele administrației locale sunt limitate.

hava

 

Totuși, nu există nici o lămurire cu privire la ce vor fi folosiți banii solicitați de la cetățeni, la eventualele lipsuri financiare din buget, care sunt evenimentele din program pentru care nu ar fi suficienți bani, și multe altele. 

Citește și VIDEO: „Monumentul Facebook” de la Alba Iulia, ”făcut praf” în 5 minute la Digi24, de Cristian Tudor Popescu

”Momentele cu adevărat memorabile sunt create de oameni care cred în ele, văd însemnătatea unică din spatele lor și a cifrelor ce le însoțesc sau definesc. În spatele lui „100” stă un secol de românitate pură, așa cum o trăim și de recunoaștere a României, așa cum o știm.

Eforturile administrației locale pentru a face din 1 Decembrie 2018 o zi care să se ridice la înălțimea celei de acum 100 de ani sunt un prim pas către acest deziderat. Resursele, pe de altă parte, ne sunt, ca întotdeauna, limitate. Asta însă nu ne împiedică să credem în continuare în visul nostru, cu atât mai mult cu cât vă știm aproape, gata să ne sprijiniți, cum ați făcut-o de nenumărate alte dăți”.

Nici pe linkul dedicat paginii de donație, nu există mai multe detalii. Cei care vor să doneze sunt invitați să o facă electronic, introducând suma și datele personale. Nici de această dată, oamenii nu sunt mai lămuriți.

Pe site scrie doar că ”Pe 1 Decembrie 2018, e ocazia unică, irepetabilă, de a arăta lumii că, la Alba Iulia, românii sunt însetați de reUNIRE și capabili să acționeze și să funcționeze ca o adevarată comUNITATE”, un text de asemenea semnat de Mircea Hava.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    vineri, 16.11.2018 at 16:59

    Scoate tu bani. Ce bani ? Aia din care platesti (banii nostri) cu varf si indesat la firma draga care monteaza pavele in draci.
    Ai scos ( nu stiu de unde, ca de acolo unde ma gandesc eu nu-i posibil,ca nu prea ai ) o prostie mai mare ca tine.
    Pensioneaza-te ma, ca ai inceput s-o iei pe ulei prea devreme.

  2. Ilie

    vineri, 16.11.2018 at 22:17

    Dar sa investeasca in rahatul ala de statuie ce acopera fata Catedralei a avut? Pt piciorul ala de autostrada suspendata?! Mizerii pe bani grei. Investitii in batjocura iar acum s-a apucat de cersit?! Taie primare gratuitatea babelor la STP si iti faci si tu de o defilare cu garda austroungara.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax