Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tensiune maximă în PSD. Schimbarea unor miniștri și ”execuția” Gabrielei Firea, agenda fierbinte a ședinței de luni

Publicat

firea

Zi crucială pentru unii dintre liderii PSD, partid care are luni o ședință în urma căreia se așteaptă schimbarea unor miniștri dar și a unor președinți de filială incomozi pentru Liviu Dragnea. Printre aceștia se regăsește și Gabriela Firea care cel mai probabil va rămâne fără sprijinul politic al partidului de guvernământ. Cel puțin așa a rezultat în urma unei ședințe de patru ore care a avut loc duminică seara, în pregătirea celei de luni.

Remanierea guvernamentală va fi anunţată de premierul României, Viorica Dăncilă. Ea va spune care sunt miniştrii care pleacă şi aproape sigur unul dintre aceștia este Paul Stănescu, ministrul al Dezvoltării, vice-premier în Guvernul României şi iniţiator al scrisorii prin care lui Liviu Dragnea i s-a cerut să plece din PSD.

De asemenea, cel mai probabil Gabriela Firea va pierde funcţia de preşedinte interimar al filialei PSD Bucureşti, dar şi de preşedinte al PSD Ilfov, ca urmare a pierderii susținerii PSD. Chiar dacă va rămâne fără partid, aceasta nu va pierde Primăria Capitalei, cele două funcții nefiind legate (ca în cazul consilierilor locali sau județeni care își pierd mandatul dacă rămân fără sprijin politic).

Firea a avertizat cu privire la intenția lui Liviu Dragnea de a o înlocuit de la conducerea organizației bucureștene și a spus că i s-a găsit chiar un înlocuitor: Ecaterina Andronescu, ea însăși fostă ”dizidentă”.

Totul se va dezbate într-o ședință a Comitetului Executiv al PSD (CEx) care va începe la ora 11.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax